Storitev

Digitalna
strategija

Prihodnost
je digitalna

Digitalni kanali še nikoli niso bili tako pomembni. Kar 75 % spletnih uporabnikov nakupuje na spletu vsaj enkrat mesečno, pri čemer je splet za mnoge glavni vir informacij! Digitalni kanali predstavljajo neskončen potencial za doseganje novih in zadrževanje starih strank, zato je za uspeh vaše blagovne znamke ključna dobra digitalna strategija. Prepustite nam njen razvoj, da se lahko vi osredotočite na tisto, kar delate najbolje.

Kaj sploh je digitalna
strategija in zakaj jo potrebujemo?

Strategija digitalnega trženja je načrt, ki vaši organizaciji pomaga doseči želene cilje s skrbno izbranimi tržnimi kanali. Tržne kanale delimo na plačane (oglaševanje), zaslužene (mnenja, odzivi)  in medije v lasti (spletna stran, e-mail oglaševanje). 

Dobro zastavljena strategija je bistvena za uspeh na digitalnih kanalih – brez nje naše aktivnosti temeljijo na poskušanju, s katerim dolgoročno le izgubljamo čas in denar.

Naša ekipa strokovnjakov redno izvaja temeljite raziskave trga in konkurentov, pri čemer svoje globalno znanje uporabljamo za opredelitev ciljev digitalizacije, določanje ciljnih skupin in edinstvenih prodajnih ciljev.

Nudimo vam povsem personalizirane rešitve, ki jih oblikujemo na podlagi značilnosti vaše blagovne znamke. Naš pristop temelji na razvoju trajnostne digitalne strategije, saj lahko le tako dosežemo konstantno rast vaše blagovne znamke.

Kaj lahko pričakujete?

Naša izkušena ekipa za tržno strategijo vam bo pomagala:

Opredeliti cilje in želene razultate za vašo blagovno znamko.

Določiti glavne ciljne skupine in način, kako jih doseči.

Ugotoviti, kako sprememba budgeta vpliva na tržne rezultate.

Analizirati (ne)uspešnost konkurenčnih tržnih strategij.

Zasnovati pristop trženja, ki bo zajel vašo blagovno znamko.

Optimizirati oglaševalske kampanje in izboljšati rezultate.

Spoznajmo se

Nova spletna stran
v le 14 dneh!

Back to top: